21 mai 2009

Mihai pleaca in Mongolia

si va trimite de pe drum pachetele cu povesti de lungime egala: cinci sute de kilometri. fiecare poveste de cinci sute de kilometri va fi adresata unui singur om, al carui nume se va afla si pe parbrizul lui Doyle, motocicleta cu care pleaca Mihai in Mongolia.
cind Mihai se va intoarce, fiecare om va primi si o pietricica de pe cei cinci sute de kilometri a caror poveste ii apartine.
cum ar veni, Mihai vinde povesti la kilometru, dar ”vinde” mi se pare un cuvint sec, asa. e la propriu, dar cam atit. oricum, sint multi oameni fericiti sa cumpere ceva asa de frumos de la Mihai. cred ca deja i s-au terminat pina acum cei apx douazeci si una de mii de kilometri pe care ii are de mers, de povestit si de daruit.
calatoria in Mongolia pe care o planuieste de atita vreme mi se pare ceva halucinant de frumos si de greu. iar treaba asta cu vindutul este modul foarte special al fratilor Barbu de a face marketing.
asa ca Mihai va lua multi oameni (plus Rhea - care e catel, dupa cum arata, dar nu sint sigura de asta :)) cu el in calatoria lui in Mongolia. o sa aiba un blog de drum si ar fi foarte frumos ca dupa ce se intoarce sa aiba si o carte de toate povestile lui de pe drum.
aici e povestea asa cum e ea pina acum si motocicleta din Mongolia de mai jos e facuta de Ion.


Niciun comentariu: