14 februarie 2010

Moise

locuieste in Japonia. am rezistat tentatiei de a scrie 'Moise e japonez', pentru ca, oricit mi-ar placea cum suna, e un overstatement, avind in vedere ca povestea lui se cheama 'iertati-ma ca nu sint japonez'. (iar asta e o chestie pe care tre sa citesti povestea ca sa o intelegi, nu trebe luata ca atare).
povestea e formata din scrisori catre cei de acasa. ceea ce m-ar face pe mine cititor neavizat, dar daca tot e pe wordpress, o citesc cu ochii mari si gura pina la urechi sau o durere surda in capul pieptului (de la locul ala din noi in care fiecare e singur - si care nu, nu e buda), dupa caz.
pe Moise l-am vazut in trecere de citeva ori, la fabrica (e un termen corect, cred), stiu ca am inregistrat cu bucurie la vremea respectiva faptul ca uite, un om misto, a, a plecat in alaska, foarte frumos. si acuma uite ca am aflat si vesti despre el. este la ani-lumina de aici. ceea ce e bine, probabil.
il pun aici in raftul din dreapta, cu contemporanii pe care ii citesc si vizionez, sa se bucure si ai mei de scrisorile catre ai lui.

3 comentarii:

ajnanina spunea...

te tog, daca e si pentru noi, modifica linkul, pagina aceea nu mai e

ajnanina spunea...

intre timp am gasit, si citesc cu drag...

alexandra spunea...

well, nu merge linkul, am vazut acum. cumva se redirectioneaza intr-o directie gresita. am incercat sa schimb, la fel. stergi tot ce apare dupa .com si merge.