8 aprilie 2010

a inceput

sa ploua cu petale. am vazut eu azi in parc. si m-am uitat in sus un pic mai mult, asteptind sa apara si o femeie si un barbat cu haine largi si sabii in miini, cum am vazut in 'hero'.
n-au aparut, asa ca am venit acasa. dupa ce am aspirat furnicile (ma gindesc ca e mai bine sa mut musuroiul in aspirator decit sa dau cu spray), m-am apucat sa scriu aici. imi dau seama ca am deschis de citeva ori blogul asta in ultima vreme, asteptind sa fi aparut ceva nou. de parca era al altcuiva. minunat.
si o coincidenta de care imi dau seama acum: tocmai am citit ceva frumos in "in america", despre un colonist care zicea ca uneori i se pare ca el e doi jack: unul care trebaluieste pe mosie toata ziua, are grija de albine, sapa, matura and all si altul care - 'pentru numele lui Dumnezeu' - nu face altceva decit sa se uite la el. asa si eu, sint una care aspir furnici, fac omleta, citesc povesti, il ajut pe capitan sa stropeasca iarba cu pipi and all si una care se uita la ea. si care nici macar nu are bunavointa sa scrie pe blog in timpul asta.
o mai fi inceput ceva in afara de sa ploua cu petale? :)
mneaaaa

2 comentarii:

Unknown spunea...

pai esti tot acolo sub copac, acum te-am vazut! porti in mana o umbrela de bumbac cu broderii pe la margini si maner de sidef cu incrustatii de lemn de mahon si ti-e pictata fata de o umbra fina, pe care se distinge manuta lui Darie, ridicata spre tine si copac ca sa prinda cat mai multe dintre petalele zburatoare. ce buna a fost cafeaua mea din aceasta dimineata :)!
silvia

alexandra spunea...

si a mea :)
Silvia, multumesc.